Isnin, 26 Disember 2011

kesah aku dan dia ____( bahagian I )______

hahhahaha ramai  bdak kelas aq tnya mcm mane kisah cinta aq da si dia bermula....haaaaa

ni sini bermulanya kisah di kelas (ap3 007) 30.5.2011

ari 1st aq msuk kelas kat uitm seri iskandar.kelas pertama aq xda lecturer..kelas CTU 101...ari 1st msuk mcm besa la nak knal2 ngan bdak2 kelas kan..Aq yg mula2 shy-shy cat mula2 tegur zul yg ada kat dpan aq pastu hafiz ngan faeze yg ada sbelah aq 2...blakang aq hariz kot x igt da....pastu mase da dduk dlam kelas 3 gadis sunsilk dtg blari2 haaa katanya lambat sbub xtaw kelas kat mana..aq ignore je sbub aq x bminat pon nak amek tawu pasal diaowg 2.. sowg dri diaowg 2 datang dok meja sblelah kanan aq...nmenya azliza aka mek klantanese. aq tros borak2 la ngan membe2 laki yg bwu aq knal tdi 2...... pastu sowg ustaz ni silap msuk kelas kteowg katanya mngajar CTU...tgk2 bkan kelas kteowg... nak cover a kot dia tros la kasi ceramah kat sume...haaa abes part dlm kelas ni..skadar mukadimah je


ceritenya bermula kat kelas ap1 022 pas kelas structure

>>tgh sibuk2 aq kemas beg msukkan sgala nota yg aq tulis tdi tbe2 ada owg memanggil nama aq tenggelam timbul dgn kekecohan yg dtimbulkan siswa siswi ap1161F...aq knal suara 2  rupanya si gadis klahiran negeri sembilan 2 pnggil aq..nama beliau nur aqilah binti hamzah asal dri mambau...haaa aq pon terpinga-pinga nape plak la minah comel ni panggil aq yg serabut serabai selekeh ni... menurut beliau nak swoh aq ajar structure yg bwu tdi blaja ngan encik hamdan....beliau brkata ; asri ko bole tlg ajar aq x structure tdi aq x pham la"  aq pon mula terbang ke awan yg terpilu knape aq plak nak kna ajar dia ni da la aq x knal dia..ckap2 jauh skali tgur2 pon xpnah....mula2 aq da beranggapan beliau tersangat-sangat la sombong ikot pada gayanya yg up 2 date jauh api dri panggang dengan aq yg bergaya usop sontorian dlam mjalah ujang 2.. aq dgan mnghitung kesibukkan aq pon amek la no.hp beliau n aq confirmkan nak ajar beliau kat dwan makan indera sakti tanpa kompromi..aq yg sgat2 la pmalas nak kuar blik pada mlam hrie pon terpaksa la kuar pada mlam 2. pas maghrib 2 aq pon text la kat beliau jdi ke x mlam 2 nak study same2 then beliau reply beliau xtai dwan mkan indera sakti kat mana..aq  pon dgan jhatnya mengutuk2 beliau da dkat 3 mggu da ada kat seri iskandar ni pon xtau agy kat mna dewan makan..adoy menyumpah- menyumpah aq tunggu beliau kat dwan mkan 2....ntah brapa hari kemudian( bongak je ni) beliau pon smpai dgn roomates beliau pika kitkat yg tlg bwa beliau ke dwan mkan tersebut... aq senyum malu2 la 1st time kot aq nak ajar perempuan n hnya kami berdua kat meja 2....mna x nervous aq mngajar beliau smbil tgk meja je sbub segan nak tgk muka beliau.still aq igt apa yg aq ajar beliau ' beban ke bawah sma dgn beban ke atas' hehehehe.... smpai da hbes review ape yg da diajar encik hamdan beliau pon kata nak mkan plak..beliau pon swoh aq tman...aq nak ckap ape aghy aq pon tman la beliau beli nsik bungkus katanya nak makan dlam bilik. aq ikot je beliau dri 1 gerai ke gerai yg laen ---------  sambungan-- bateri low da..hehehe 

hmmm.....blogku da laen

heheheh credit to nur athirah hamzah merangkap bakal adik ipar sbub da tlg editkan blog ni kpada bwajah bru..hehhee agak malu la aq da 18 thun tp x reti nak mengedit blog ni tp si bdak kcik ni bwu 12 thun mcm2 dia tahu..hehehhehe thanks eh ira nnti asri blanje coolblog eh..hehe 2 je kot rsanya nak dikisahkan aq ni bkan ada idea pon nak mengjiwang2 ni..ada cite aq update hehehe..oke daa


adios amigos gracias
_asrihamid_